Activiteiten

Maandelijkse borrel

Elke tweede woensdag van de maand organiseren we bij onze sponsor de Cyklist een gezellige borrel.

Cyklist - Hét Eindhovens Wielercafé

Trainingsweek Spanje

Om ervoor te zorgen dat we weer scherp het nieuwe seizoen in gaan, gaan we elk jaar in de Carnavals/Krokus vakantie naar Spanje. Hier worden er in verschillende groepen mooie rondes gemaakt in de zon terwijl het weer in Nederland (meestal) niet mee zit.

Baan clinic

Elk jaar organiseren we een baan clinic op de wielerbaan in Amsterdam. Een dag vol gezelligheid, fietsen op de baan en een drankje achteraf!

MTB Clinic

Elke winter organiseren we een mountainbike clinic voor beginnende en gevorderde off-roaders. Meer en meer mensen raken geinterreseerd in de off-road discipline en rond Eindhoven is de perfecte plek om deze discipline the beoefenen.

Voorjaarsweekend

In het voorjaar trekt er een flinke delegatie naar de Ardennen/Eifel om daar aan de klimbenen te werken. Na epische slooproutes wordt er ‘s avonds relaxed genoten van enkele perlenbachers.

Najaarsweekend

Nadat de introchaos is afgelopen en de nieuwe leden zijn aangemeld organiseren wij in de weken na het einde van het wielerseizoen een ledenweekend. Dit weekend is vooral gericht op het leren kennen van elkaar en de vereniging.

Oktoberfest

Om het seizoen af te sluiten gaan we na een mooie tocht met z’n allen naar bij de Wiro-Wok met onbeperkt eten en drank, om daarna nog door te escaleren op stratum!