Sponsoren

Classified Cycling

Classified’s missie is het mogelijk maken van next level fietservaringen door baanbrekende schakeltechnologie te ontwikkelen.

Het Belgische-Nederlandse technologiebedrijf Classified heeft een revolutionaire schakeltechnologie ontwikkeld, Powershift, die de functionaliteit van de voorderailleur vervangt. Het Powershift schakelsysteem is ingewerkt in de naaf van het achterwiel en laat toe om te schakelen in een fractie van een seconde, onder vollast én met een groot versnellingsbereik en kleine stapgroottes. Classified heeft daarnaast ook high-end carbon wielen ontwikkeld die specifiek ontworpen zijn voor de Powershift naaf. De Powershift naaf en Classified carbon wielen zijn verkrijgbaar via fietsfabrikanten, gecertificeerde dealers en via de webshop.
https://classified-cycling.cc/

Itility

We believe in merging data and technology to drive our customers one step beyond. Our digital consultants are experts in data, cloud, software, and IT infrastructure. With proven methods in our backpack, such as Itility Cloud Control, Itility Data Factory, and Itility Applied Analytics. Together we shape your digital solution. And then our DevOps team actually delivers the solution. To have it running 24/7, seamlessly. Shape. Deliver. Run.

Itility works together on a broad range of digital projects and services with companies in various industries. Shoulder to shoulder with customers in high tech and manufacturing such as AmpleonASMLMarelNXPSignify, and Vanderlande. In cloud and data lake projects for customers such as KPNEnecoObvion, and Philips. In co-development on agriculture and automotive with customers such as Priva and WURAmber and TNO

Do you want to kick-start your career? Have a look at our Young Professional Program and join us!: Young Professional Program – Careers @ Itility

Cyklist

Heeft de wielerkoorts ook jou in zijn greep? Cyklist is hét wieler- en eetcafé van Eindhoven op het NRE-terrein en bestaat van, voor en door fietsfanaten. In het wielercafé met restaurant zijn alle grote rondes en klassiekers onder het genot van een hapje en drankje op groot scherm te volgen en is het wielermuseum over Bert Oosterbosch te bezichtigen. Cyklist organiseert ook fietstochten, waarvoor er ter plaatse een tweewieler gehuurd kan worden, van een racefiets tot tandem en bakfiets. Op de pedalen!

Cyklist is ook een van de vaste go-to locaties voor Squadra Veloce als het gaat om het organiseren van activiteiten. Van de maandelijkse borrels, pubquizzen, gastsprekers tot start en/of eind locatie van toertochten.

Cyklist
Gasfabriek 3 (ingang NRE-terrein) 5613 CP Eindhoven
cyklist.nl

Simac Techniek

Met ingang van 2021 is Simac sponsor van Squadra Veloce. Een korte kennismaking is wellicht op zijn plaats. Simac is een breed technologiebedrijf, onder de holding zijn 16 afzonderlijke bedrijven actief. Elk Simac-bedrijf heeft een eigen specialiteit. De meesten op het gebied van ICT, informatie- en communicatietechnologie. Voor, meestal grotere, bedrijven ontwerpen, bouwen, beheren en beveiligen we computernetwerken, we automatiseren winkels, verbeteren processen in de zorg, voorzien scholen van presentiesystemen, bouwen hightech automatische inspectiesystemen, automatiseren industriële processen, leveren alles op het gebied van glasvezelverbindingen, bieden oplossingen voor digitaal factureren, voorzien printers van pay-per-use-toepassingen, ontwikkelen e-learning en we ondersteunen gemeentes in het WMO-proces. Er is bijna geen branche te noemen waar je Simac-oplossingen niet tegenkomt.

Het hoofdkantoor van Simac staat in Veldhoven, daarnaast zijn er nog zeven vestigingen in Nederland. Ook in België, Luxemburg, Frankrijk en Tsjechië is Simac actief. Bij het familiebedrijf werken mensen die een passie hebben voor technologie, daar alles van willen weten. Er mee opstaan en weer mee naar bed gaan. En die liefde voor technologie koppelen ze aan werken in teamverband. Door samen te werken met collega’s, met klanten, met leveranciers, bereiken we de beste resultaten. En die teamspirit levert hoge waarderingen op van onze klanten. We hebben deze manier van werken zelfs een naam gegeven: Teamnology.

Wil je meer ween over Simac? Bekijk www.simac.com of neem gewoon even contact op met Erwin van de Schoot.

Simac Techniek N.V.
De Run 1101, 5503LB Veldhoven
https://www.simac.com/en/simac-techniek

Op Noord

Op Noord, actief ontmoeten is de locatie voor alle denkbare actieve uitjes voor het gezin, kinderfeestjes, een familiedag of een bedrijfssportdag. Ook voor naschoolse sport, educatieve programma’s, outdoor trainingen en teambuilding is het park zeer geschikt. Daarnaast bieden wij ATB-clinics en Skike cursussen aan. Je vindt ons aan de Oude Bosschebaan 11 te Eindhoven. Squadra Veloce traint ook elke dinsdagavond op de wielerbaan gelegen naast het paviljoen van Op Noord. Na elke training wordt er meestal een verkoelend of opwarmend drankje gedaan bij Op Noord.

Speciaal voor leden van Squadra Veloce heeft Op Noord een deal voor het huren van Mountainbikes. In plaats van €21.50 per dag kost het huren van een MTB voor een Squadraan €18.50 per dag. Voor meer informatie klik op deze link.

Op Noord
Oude Bosschebaan 11
www.opnoord.nl

Cycle Support Eindhoven

Met jaren ervaring in het onderhoud en reparatie van (race)fietsen, ben je bij Cycle Support Eindhoven aan het juiste adres, voor je vragen en technische mankementen aan je trouwe twee-wieler. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Mail adres: info@cycle-support.nl. We bevinden ons in het centrum van Eindhoven en zijn makkelijk bereikbaar. Hebben flexibele openingstijden en zijn altijd welwillend je fiets te halen als je hem zelf niet kan komen brengen.

Cycle-Support Eindhoven
Hurksestraat 20, unit 32 (graag parkeren aan de straat)
06-50596505
http://cycle-support.nl/

Tour de Ville

Tour de Ville (TDV) zorgt sinds 1997 voor een duurzame stad zonder vervuilende koeriers busjes, waarbij stadsdistributie als verlenging van de dienstverlening van een onderneming wordt gezien. Dit doen we vanuit een passie voor milieu en sportiviteit.

Met elektrische trikes, vrachtfietsen, aanhangwagens en waterdichte rugzakken vervoeren wij de hele dag op duurzame wijze allerlei goederen door Eindhoven, Tilburg, Helmond en omgeving. Zo vervoeren wij onder andere pakketten, post, aangetekende stukken, medicijnen, kleding, magazines en lunches.

Ons sportieve team van jonge, goed opgeleide koeriers zorgt ervoor dat al uw logistieke vraagstukken met grote zorg, professionaliteit en snelheid worden opgelost.

Wil jij ook een (bij)baan waarbij je je passie fietsen kunt combineren met lekker bijverdienen, neem dan contact op met Tour de Ville.

Tour de Ville
Hallenweg 1A, 5615 PP Eindhoven
tourdeville.nl